Charlotte op social media

Menu
Charlotte's website | Charlotte
188
page-template-default,page,page-id-188,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Charlotte

Ik werk vanuit het vertrekpunt dat leven staat voor groei en ontwikkeling. Zonder gaat het niet. In mijn werk als begeleider is de positieve psychologie een belangrijk uitgangspunt. Het gaat erom je eigen natuur te vinden. Ruimte te geven aan dat wat je van nature zo graag doet. Te doen wat bij je past en daar steeds weer naar te mogen kijken. Te kunnen kiezen om de dingen die je eigenlijk niet wilt, niet meer te hoeven doen. Om zicht te krijgen op gemis en verlangen. Een ander vertrekpunt is mijn systemische blik. Als kind voelde ik al dat ik verbonden was met mijn familie, later met vrienden en ook in mijn werk maak ik onderdeel uit van iets dat groter is dan ik. Door die bril kijken brengt in het begeleiden van mensen een groter plaatje in beeld. Een wereld die er ook is. Als begeleider ben ik positief, doelgericht, speels, eerlijk en concreet.
 
Mijn loopbaan ben ik begonnen als communicatieadviseur en – manager en heb bij verschillende organisaties gewerkt. In dit werk groeide mijn behoefte om meer te weten te komen over waarom we als mensen de dingen doen zoals we ze doen. Momenteel werk ik naast MO bij de gemeente Harderwijk waar ik onder andere de Harderwijk Academie voor medewerkers heb opgericht. Daar draait het om talentontwikkeling, vaardigheden ontwikkelen, vitaliteit en leiderschapsontwikkeling. Ik heb met veel plezier door de jaren heen verschillende opleidingen gevolgd en ben als coach en trainer aan het werk gegaan. Mooi werk dat blijft boeien.
 
Charlotte is als coach en trainer opgeleid bij De Baak, Bergplaas Nature Reserve Zuid-Afrika, Caprilli Training & Coaching en bij Phoenix Opleidingen. Ze is gecertificeerd NLP, TA en systemisch werken begeleider, gecertificeerd systemisch paardencoach en Talent Motivatie Analyse (TMA) coach.